Ilmalämpöpumpun valinnassa on tärkeää:
Oikea teho eli oikean kokoinen laite kohteeseen

Ilmalämpöpumppuja on nykyisin todella laaja skaala ja joka lähtöön. Rakennuksen eristys, huonekorkeus, rakennusmateriaalit, ikkunat, ovet, käyttötarkoitus ja käyttöaste jne. vaikuttavat vahvasti oikean teholuokan laitteen valintaan. Myös käyttötarkoituksella on suuri merkitys; halutaanko laite vain viilennyskäyttöön vai kenties lämmittämäänkin. 

Oikea teholuokka vaikuttaa mm. hyötysuhteeseen (SCOP), äänitasoon, sulatusten toimintaan ja laitteen hyvään kestävyyteen.

Ilmalämpöpumpun tehon valintaan vaikuttaa moni muukin seikka kuin asunnon neliöt, siksi on tärkeää saada ammattilaisen mielipide juuri sinulle sopivasta ilmalämpöpumpusta paikan päällä.

Edustamme jälleenmyyjänä Cooper&HunterVivax ja Mitsubishi merkkisiä ilmalämpöpumppuja. Tuotteet on suunniteltu tarjoamaan laadukkaita tuotteita ja varustamaan kotisi modernilla teknologialla nopeasti, yksinkertaisesti ja edullisesti. 


Vivax ilmalämpöpumput - kesämökeistä liikerakennuksiin - uusinta lämpöpumpputekniikkaa

Ilmalämpöpumpun valinta on helppoa kun Vivax-ilmalämpöpumput mallisto on niin laaja, että jokaiseen asuntoon, liikehuoneistoon ja työtilaan löytyy sopivat mallit käyttötarkoituksen ja rakennuksen sanelemien ehtojen mukaisesti.

Teholuokat kerrostaloyksiöstä kauppakeskuksiin. Suurena valmistajana Vivax pystyy tarjoamaan aina parhaan lämmitys- ja viilennysratkaisun kustannustehokkaasti, ilman kompromisseja. (Tehot alkaen lämmityksellä 3.5kw -7.2kw)

Vivax ilmalämpöpumput ovat kylmiin olosuhteisiin erinomaisesti soveltuvia ilmalämpöpumppuja. Varma toiminta, huippuarvot hyötysuhteissa ja hyvät takuut ovat tärkeitä kriteerejämme.


Cooper&Hunter ilmalämpöpumput.

Voimakkaita, hiljaisia ja tehokkaita ilmalämpöpumppuja pohjoisiin olosuhteisiimme!                                        Tehokkaimpien ilmapumppujen tehot ovat : Jäähdytyksellä : 7,03 (2,00-9,00) kW / Lämmityksellä: 7,03 (2,00-9,50) kW

Riittävällä mitoituksella saadaan ilmalämpöpumpusta mahdollisimman paljon irti lämmityskaudella. Paras hyöty ja säästö saadaan nimittäin silloin, kun ilmalämpöpumppu pääsee tekemään kovasti töitä. Oikea teholuokka vaikuttaa mm. hyötysuhteeseen (SCOP), äänitasoon, sulatusten toimintaan ja laitteen hyvään kestävyyteen.

Ota yhteyttä ilmalämpöpumppu asennus asioissa. Suunnittelu on jo puoliksi tehty. Tulen aina paikanpäälle etukäteen katsomaan paikan, mihinkä asennus tehdään.

Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Saat vähentää 40 % työn osuudesta -100

Ilmalämpöpumpun asennus on luvanvaraista ammattityötä, joten kuka tahansa ei saa sitä asentaa. Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKES ylläpitää rekisteriä sekä asentajista että asennustoimintaa harjoittavista yrityksistä. Huolellinen asennustyö varmistaa ilmalämpöpumpun moitteettoman ja mahdollisimman tehokkaan toiminnan. Oikein tehty asennus vaikuttaa myös ilmalämpöpumpun kestävyyteen pidentäen laitteen elinkaarta. Myös takuuehdot edellyttävät ammattiasentajan käyttöä.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

                                                 Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen!