Tee kotisi ilmastointi viileäksi ja lämmitys tehokkaaksi – luota ammattilaisen käsiin ja asennuta ilmalämpöpumppu!Ilmalämpöpumput

Suunnitteletko ilmalämpöpumpun ostamista tai asennusta?

Meiltä saat laadukkaat ja tyylikkäät Daikin, Green ja Mitsubishin ilmalämpöpumput asennettuna erilaisiin kohteisiin. Tuotteet on suunniteltu varustamaan kotisi modernilla teknologialla nopeasti, yksinkertaisesti ja edullisesti. Daikinin ja Greenin tekniset innovaatiot nostavat pumput energiatehokkuuden huippuluokkaan. Ilmalämpöpumput  puhdistavat myös sisäilmaa.

Mitsubishi maahantuoja 

GREE maahantuoja 

Daikin maahantuoja

Miten ilmalämpöpumppu toimii?

Ilmalämpöpumput lämmittävät ja jäähdyttävät kotisi energialla, jota laite ottaa ilmasta 80% ja vain 20 % tehosta otetaan sähköstä. Lämpöpumppu ohjaa lämpötilaa siirtämällä lämpöä. Lämpöpumpussa on kolme tärkeää osaa: ulkoyksikkö (höyrystin), sisäyksikkö/yksiköt (lauhdutin) ja kylmäaine. Kylmäaine siirtää lämmön kiertäessään ulko- ja sisäyksiköiden välillä.

Tämä on poikkeuksellisen energiatehokas tapa tuottaa täydellinen lämpötila vuoden ympäri. Daikinin ilmalämpöpumppujen energiatehokkuus on jopa A+++, joka on markkinoiden korkein

Daikin on suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun Euroopassa pohjoisen vaativiin oloihin.

Ilmalämpöpumppu säästää energiakuluissa

Ilmalämpöpumpuilla lämmitetään koteja, kesämökkejä, yrityksien liiketiloja, varastoja, sekä lukuisia muita rakennuksia. Kesällä ilmalämpöpumppua voidaan käyttää myös viilennykseen.
Greenin ja Daikinin mallit ovat suunniteltu ja testattu toimimaan Suomen vaativassa ilmastossa, ympärivuotisesti.

Ilmalämpöpumppua valittaessa olennaisia tietoja ovat esimerkiksi seuraavat

Asunnon /rakennuksen koko, pinta-ala, huonekorkeus, seinien eristeet, ilmanvaihto, hinta ja monet muut asiat vaikuttavat pumpun valintaan. Ilmalämpöpumppujen hinta skaala alk. 500€-5000€ + asennus.

Ota yhteyttä ilmalämpöpumppu asioissa. Tulen aina asennuspaikalle katsomaan etukäteen paikan ja suunnittelemaan mihinkä asennus tehdään, myös sinua kuunnellen. Niin tiedetään mitä tehdään ja mitä tarvitaan asennuksen onnistumiseen toimivalla lopputuloksella.

Asennan kaiken merkkiset ilmalämpöpumput 

Ilmalämpöpumpun perusasennus sisältää seuraavat työt ja tarvikkeet:

  • Kylmäaineputkien max. 5m
  • Välikaapeli 5m + pistotulppa
  • Seinäteline ja värinän vaimennusjouset
  • Asennuskanava 5m
  • Kondenssiveden poistoletku 4-5m
  • Tyhjiöinti + vuototarkastus
  • Läpivientien tekeminen puu-ja kevyt tiiliseinään
  • Sähkön kytkennän olemassa olevasta maadoitetusta pistorasiasta tai turvakytkimestä.
  • Käynnistyspöytäkirjan
  • Käytön opastuksen

-Betoniporauksesta tai vastaavasta sovitaan erikseen asentajan kanssa. Toimenpiteestä aiheutuneet kustannukset lisätään laskuun.

Perusasennuksen hinta. 620€ sis.alv 

(Kotitalousvähennys työnosuudesta 40% - 100€ omavastuu )   


Mahdollisesti erikseen laskutettavia töitä :

- Ulkoyksikkölle pohjien teko kivilaatalla alk.50€

- Putkitus ja asennuskanava lisämetri 25€

-Vanhan lämpöpumpun irroitus ja kylmäaineiden talteenotto 100€

-Maateline 50% alennuksella (Suosittelen) Ei turhia ääniä sisätiloihin


Ilmalämpöpumpun huolto


Huollattamalla ilmalämpöpumpun ammattilaisella laitteisto toimii taloudellisesti ja luotettavasti, koko laitteiston elinkaaren ajan! 


 
Pumpun huoltopesu sisältää sisäyksikön lamelien, rullan, kourun ja suodattimien puhdistuksen desinfioivalla pesuaineella ja höyrypesurilla huuhtelun. Ulkoyksikön puhdistuksen ja lepo paineen mittauksen.

-Ilmalämpöpumppu ei toimi täydellä teholla likaisena, jolloin sen hyötysuhde laskee.

-Puhdistamaton pumppu kierrättää esim. home itiöitä huoneilmaan.


lämpöpumpun asennus on luvanvaraista ammattityötä, joten kuka tahansa ei saa sitä asentaa. Turvallisuus- ja kemikaalivirasto TUKES ylläpitää rekisteriä sekä asentajista että asennustoimintaa harjoittavista yrityksistä. Huolellinen asennustyö varmistaa ilmalämpöpumpun moitteettoman ja mahdollisimman tehokkaan toiminnan. Oikein tehty asennus vaikuttaa myös ilmalämpöpumpun kestävyyteen pidentäen laitteen elinkaarta. Myös takuuehdot edellyttävät ammattiasentajan käyttöä.

Ota yhteyttä ilmalämpöpumppu asioissa.

Tulen aina asennuspaikalle katsomaan etukäteen paikan ja suunnittelemaan mihinkä asennus tehdään, myös sinua kuunnellen. Niin tiedetään mitä tehdään ja mitä tarvitaan asennuksen onnistumiseen. 
 

ilmalämpöpumppu asennus Hämeenlinna

ilmalämpöpumppu Hämeenlinna 


Mitsubishi RW 35 ,Sähköjohto väliaikainen
Mitsubishi RW 35 ,Sähköjohto väliaikainen
Mitsubishi Rw 25
Mitsubishi Rw 25
Gree Bora 35
Gree Bora 35
Valmis
Valmis