Hengitä raikasta ilmaa - luota Sisäilmafixiin!"


Ilmanvaihtokoneen vaihto uuteen?

Lämmityslasku pienemmäksi, asumisviihtyvyys paremmaksi 


Ilmanvaihtokoneen modernisointia kannattaa harkita jo 15 käyttövuoden jälkeen. Uudet mallit ovat energiatehokkaita ja kuluttavat puolet vähemmän sähköä verrattuna 90-luvun koneisiin.

Ilmanvaihtokoneen modernisoinissa valitsemme vanhan ilmanvaihtokoneen tilalle parhaiten sopivan mallin esim. Swego /Vallox/Sun Air laitevalmistajien malleista. Näin varmistamme parhaan sopivuuden vanhan ja uuden ilmanvaihtokoneen välillä.

Suositus on, että samaan urakkaan yhdistetään ilmanvaihtokanavien puhdistustyö ja iv- venttiilien säätö uuden koneen tehojen mukaan.


Miten IV-kone vaihdetaan

On tärkeää, että asennus tehdään kunnolla ja järjestelmä säädetään oikein asennuksen jälkeen. Helpointa on, jos uuden koneen kanavaliitännät sopivat suoraan nykyiseen kanavistoon. Tämä onnistuu kuitenkin vain harvoin. Pahimmassa tapauksessa asunnon kattorakenteita joudutaan avaamaan ja tekemään mittavia muutostöitä, jotta kanavat saadaan sovitettua uuteen laitteeseen. 

Ota yhteyttä niin kartoitetaan tilanne yhdessä. Tulen aina katsomaan työkohteen paikanpäälle etukäteen, ennen työtarjousta. 

Täytä lomake ja kerro esim. Mikä iv-kone sinulla on.

Niin suunnitellaan mikä laadukas ja moderninen  iv- kone saadaan asennettua esim. samoihin kanavoihin, toimivalla  lopputuloksella. 

Esite Adapterista             Esite Swegon Casa W4 smart xs